Jeg blogger ikke for dere

Det høres kanskje litt fært og brutalt ut, men i bunn og grunn blogger jeg ikke for leserne mine. Jeg blogger for meg selv, slik at jeg en dag kan kikke tilbake hit om mimre om ting jeg har vært på og opplevd. Det er så mange som kun blogger for oppmerksomheten og penger. Selv kan jeg innrømme at det høres ikke fært ut å få masse penger for å gjøre omtrent ingenting! Men en blogg skal i bunn og grunn være en dagbok, en sted du skriver om ting som skjer i livet ditt eller om ting du interesserer deg for!

Noen gang spurt deg selv, hvorfor de som er på topplisten er der og hvorfor de er så populære? Ærlig talt, ikke for å rakke ned på dem, men er livene deres så forferdelig spennendes? Reiser de jorden rundt, har en sær hobby eller har møtt Orlando Bloom?

Jeg har bestemt meg for å blogge når jeg har noe jeg vil huske, noe som betyr noe for meg. Det innebærer også klær, webdesign osv, men jeg lager ikke lenger pisse innlegg kun for å poste noe hverdag, man blir lei og sliten av det.

Ikke misforstå,  å få feeback og kommentarer er alltid stas, men jeg sier at jeg vil ikke ha et ansvar ovenfor denne bloggen. Blogger jeg ikke hverdag så får jeg dårlig samvittighet ovenfor de som leser. Det er det jeg ønsker å distansere meg fra.

Ps: Til dere som venter på layout, jeg har bestemt at jeg godkjenner de jeg lager for. Det er altfor mange som sender bilder som ikke kan brukes. Sorry, men om bilde ditt ser ut som det er tatt før digitalkamera kom så kommer ikke headern til å bli noe fin heller! Så nå kan det igrunn bli hvem som helst av de som kommentere, så muligheten er der enda :)


Bolla <3

Q: vær kritiske og kommenter akkurat det dere føler om dette ;)

Stikkord:

4 kommentarer

Bec@

09.10.2011 kl.23:10

Jeg skjønner hva du mener. Selv skriver jeg bare innlegg når jeg har noe å si. Jeg virkelig HATER å lse korte uintressange innlegg på blogger. Det er mye mere gøy å lese om hva folk har opplevd, enn bilder de har funnet på nettet om ditt og datt. Men jeg liker bloggen din :)

Selv blogger jeg også for min del, så kan folk komme innom hvis de føler for det, og kommentere hvis de føler for det. Det er jo kjempe hyggelig... :))

Ha en fin dag...

travlehverdager

09.10.2011 kl.23:14

Helt enig. Jeg blogger for mange grunner, mest for meg selv og min familie. Men og for å "treffe" andre mennesker jeg aldri hadde møtt på hadde det ikke vært for bloggingen. Men i bunn og grunn er det en åpen dagbok jeg deler med mange andre.

Missliker kommentarene: fin blogg, besøk min blogg og jeg kommenterer to tilbake etc

Hva søren er vitsen???

Ha en fortsatt fiin Søndag. :-)

bbiancaa

10.10.2011 kl.00:04

www.bbiancaa.blogg.no

senoritaen

10.10.2011 kl.00:13

Synes det var godt skrevet jeg, og forstår deg godt!

For meg har bloggingen blitt en liten form for terapi..

Skriv en ny kommentar

hits