A spanish love song

I spansken de siste ukene har jeg, Kjersti og Lene planlagt en film til noe som heter "verdens språk dag", trur jeg? Vi skulle ha en stand hvor vi skulle vise filmen vår og ha noen kort med basic spansk på. Det var tema vårt grunnleggende spansk. Vi filma forige fredag og resultatet blei ganske bra, men må inrømme at den er nok ganske intern.

Her er den ihvertfall:

Kvaliteten er ganke dårlig pga at jeg redigerer i windows movie maker og at pcen min er gammel.

Kort om handlinga, så handler det om et ektepar. Kona drar på butikken og da kommer vaskjehjelpen(meg). Mike blir ganske tiltrukket av henne og prøver å være utro med hu, men hu bare ignorere'rn. TIlslutt sier han at han elsker hu og da kommer kona inn, slutt!

Evig gøy å lage sånne filmer! Laga en del når jeg gikk på barneskolen, vi var ca 4-5 stykker som lagde james bond filmer osv! Det er en ting som jeg husker fra barndommen min som betyr ekstremt mye for meg, for det var så utrolig mange hysterisk gøye stunder!

Q: Har du noen sånne minner?

 

Stikkord:

3 kommentarer

Silje Erika <3

27.09.2011 kl.23:45

Jeg vil bare fortelle at jeg holder på å lage en video, og jeg lurer på om du vil bli med? :D

Det er en minnevideo for ofrene på Utøya og i Oslo ;) Jeg har fått inn mange fine innslag, men jeg trenger mange flere enda :) Videoprosjektet heter "Et hjerte" og du kan lese mer om hva du skal gjøre her: http://siljeerika.blogg.no/1317111287_husk__minnes_ofrene_p.html

Så håper jeg du vil bli med å sende inn et bidrag til meg :)

Klem fra Silje Erika<3

Ps. spanske sanger er fine ^^

Mari B

28.09.2011 kl.11:08

Hahahahahaha, det der var bare så syyykt bra!

Line

28.09.2011 kl.11:26

Sykt bra! Når kommer episode 2?

Skriv en ny kommentar

hits