Politiet?

Jeg har virkelig angst for å møte politiet i trafikken. Så fort jeg ser en politibil får jeg helt sjokk. Jeg vet jo at jeg ikke gjør noe ulovlig. Jeg har belte på meg, har med lappen og vognkort, bilen er i bra stand og jeg kjører i farstgrensa. Alikavel får jeg helt panikk om jeg ser politiet. Det er akkurat som om jeg er i en mørk skog i et område jeg vet det finnes bjørn. Jeg sniker meg rundt og er så stille som jeg kan, plutselig hopper det en bjørn utfra en busk og spiser meg om levende. Litt på kanten? Kanskje...

Faren min sin forklaring på hvorfor jeg er så redd for å møte på politiet er fordi jeg har respekt for dem. Skal man frykte de man har respekt for nå plutselig? Jaja, så har jeg respekt for dem. Hvem vil vel ha en bot på 5000 kr? Jeg har aldri fått en bot og har heller aldri blitt stoppet av politiet, ikke når jeg kjørte moped engang. Så hva kommer denne frykten av?Q: Er du redd politiet?

Stikkord:

4 kommentarer

Julianne

16.09.2011 kl.12:41

Jeg blir det sikkert når jeg får lappen og er ute på gata ;- )

juliasellin[foto&vardag]

16.09.2011 kl.18:24

Omg, Älskar headern! Sjukt snygg och cool! Din blogg är super bra också!

B Doll

16.09.2011 kl.21:42

hahha kjenner meg så godt igjen i det du skriver :P

Jrg trodde politiet fikk popp opp på pc'n sin på 16 årsdagen min om at jeg var kommet i den kriminellelavalder, og var nesten bombesikker på at de kom til å overvåke meg hele døgnet, for å kunne aristere meg så fort jeg gjorde noe galt,. hahah :P paranoid.

Petter

19.09.2011 kl.18:20

Hei,

Tror din respekt\frykt for politiet går over når du forstår at de er vanlige folk som har en ussel jobb som de får dårlig betalt for.

Håper du snart møter de langs veien, for det er ingenting å frykte. Frykten er der inntil du møter dem. For du er nok som de fleste av oss ganske skeptisk til det du ikke vet noe om. I og med du ikke har fått møtt denne skepiske handlingen tror jeg "frykten" eller kanskje bedre angsten brer seg. Få med deg noen og leit etter dem. For det er ganske kult og en herlig følelse i kroppen når det endelig er overstått.

Tips. Spør personen om en daglig ting. "Hvor finner jeg en minibank" "Er det en pølse sjappe i nærheten" "Mye folk på byen idag" "Hva hadde du\dere til middag igår".

Da får personen som har kontroll ut av "kontroll modus" og tilbake til verden. Mye hyggligere å ha med å gjøre. Selv om du "kanskje" får bot for noe. ;)

Good luck!

Skriv en ny kommentar

hits