Sjukling

Ligger hjemme i senga med feber, hovne mandler, forkjøla, hodepine osv. Fått hele pakka på engang og bare sitte på pc'en i en halvtime gjør at jeg må sove i 4 timer. Orker absolutt ingenting, bare å stå opp for å hente noe å drikke er såpass utmattende at jeg blir liggende i senga i minst 2 timer ekstra. Akkurat som om hodet mitt er en eneste stor vakumpakka plastikksak som jeg gjerne vil ta høl på!

Hadde tenkt å si noe om det, men gikk helt i glemmeboka. Vil gjerne sende noen varme tanker til pårørende under 9/11 angrepet. Jeg husker dagen like klart enda. Er en dag jeg godt kunne klart meg foruten å huske. Selvom det er 10 år siden betyr ikke det at det er glemt og vasket bort. Mange hadde det sikkert tungt på lørdag. Kondolerer så masse!

Også vil jeg spørre dere lesere om det er noe dere syns bør endres på, på bloggen? Ønsker dere mer av webdesign, mote eller ønsker dere at bloggen blei mer personlig? Dette er nok det dypeste innlegget jeg noengang har skrevet. Problemet er ikke at jeg ikke tørr å være åpen, jeg tror bare dere ikke finner det så interessant. Så derfor spør jeg dere.

Q: Preget av 9/11 du også?

Stikkord:

2 kommentarer

Linn - Hund, foto og hverdag

12.09.2011 kl.21:38

Ja. En dag som aldri kommer til å glemmes.

God bedring =)

michaela

15.09.2011 kl.14:13

Vad söt du är :D

Skriv en ny kommentar

hits